Finansiering med AL Finans

I samarbejde med AL Finans tilbyder vi en lang række forskellige finansieringsydelser.

Billån, Privat/ErhvervsLeasing, SplitLeasing, FlexLeasing

 

Med udgangspunkt i din økonomi udarbejder vi et finansieringstilbud tilpasset præcis dine ønsker til udbetaling og løbetid.

Lån på under 2 minutter

Når du har besluttet dig for en bil, sender vi en låneansøgning til vores samarbejdspartner al finans, som på få minutter behandler din ansøgning.

Du får svaret med det samme. Det betyder, at du hurtigt kan komme ud at køre i din drømmebil.

Ønsker du lav ydelse eller budgetsikkerhed?

Du bestemmer selv, om du ønsker variabel eller fast rente på dit lån.

Variabel rente

Dette valg er umiddelbart den billigste løsning. AL Finans følger Nationalbankens indskuds bevisrente. Det giver tryghed og sikrer dig langt mindre risiko for utidige renteændringer.

Fast rente

Med et fastforrentet lån ved du med sikkerhed, hvor meget dit afdrag er, og præcis hvornår du er færdig med lånet – uanset hvordan renten udvikler sig.

Bevar dine lånemuligheder i banken

Finansierer du din bil gennem os bevarer du dine lånemuligheder i banken til andre ting. Undersøgelser af ”TÆNK” Penge og Privatøkonomi viser, at billån gennem forhandleren oftest er billigere end banken.

Finansiel leasing til erhvervsvirksomheder

Undgå at belaste virksomhedens likviditet med finansiel leasing. Du får fuld brugsret til bilen og fuld fradragsret på leasingaftalen, men har selv risiko for bilen f.eks. i forbindelse med vedligeholdelse. Efter endt leasingperiode anviser du en køber til bilen til den minimumspris, der er aftalt ved leasingaftalens start.

Denne risiko skal du tage højde for allerede ved kontraktens underskrift/levering, dog kan vi tilbyde også at overtage denne risiko. Hvis du ønsker eksempler på leasingtilbud, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Flexleasing(både privat og erhverv)

Ved flexleasing, betales kun en procentdel af afgiften hver måned til SKAT, for biler over 3 år, betales kun 0,5% af afgiften hver måned.

Splileasing

I samarbejde med Splitleasing Danmark udbyder AL Finans Splitleasing. Splitleasing er leasingformen, hvor privat personen og virksomheden deler leasingydelsen - helt enkelt.

  • Arbejdsgiveren betaler for firma-kørsel og medarbejderen betaler for privat kørsel.
  • Medarbejderen beskattes ikke af firmabil.
  • Alle bilens omkostninger, herunder leasingydelse, forsikring, vægtafgift og service, splittes månedligt mellem medarbejder og arbejdsgiver.
  • Ydelsen fordeles efter kørte kilometer i hhv. erhvervs- og privat regi.
  • Det er en forudsætning, at der føres kørebog. Det gøres let ved hjælp af en gps-tracker, som monteres i bilen.
  • De kørte kilometer indberettes via pc, tablet eller en app på mobiltelefonen - præcis når det passer dig.
  • Splitleasing-konceptet er godkendt af Skat.
  • Splitleasing-Danmarks kontrakter er godkendt af såvel Skat som EY.